Questions and Answers | Video

Screen Shot 2015-06-08 at 13.02.54

I decided to do this on monthly basis, of course I will think how can I improve videos of this type, but I would just love to do monthly Q&As. Every time I get a lot of questions that I already replied in the past, like “How old are you?” , or “What is your job!?”. In order not to make them exactly the same every time, I decided to reply to those that I haven’t replied to before. Please leave any questions you might have in the comments, and I will make sure to reply to them in the next video.
Maybe you noticed that Monday Confessions aren’t on the blog today. Even though its still most red column on my blog, I decided to make a little pause, as lately I didn’t notice a lot of engagement on those posts. Comments were decreasing, so I decided to react upon that feedback. If you would like Monday Confessions back, leave a comment under this post and some topics you would like to read about.

Odlucila sam da snimam ovakve videe mesecno. Naravno, zelela bih da ih nekako ucinim sto boljim i drugacijim, te cu se baciti na veliko razmisljanje ovog popodneva da osmislim kako. Svaki put dobijem oko 30% pitanja na kojih sam vec odgovorila, kao sto su: “Koliko imas godina?” i “Cime se bavis u zivotu?”. Kako ovi videi ne bi bili svaki put isti odlucila sam da se posvetim pitanjima na koja nisam odgoorila. Ukoliko imate neka pitanja za mene, slobodno ih ostavite u komentarima a ja cu se potruditi da odgovorim na njih u sledecm videu ovog tipa.
Mozda se pitate gde su ispovesti ponedeljkom? Iako je to i dalje moja najcitanija rubrika na blogu, poslednjih par nedelja sam primetila da na ovim postovima ima sve manje i manje komentara, te sam to uzela kao neki feedback i odlucila da pauziram sa njima, kako bih vam pruzila sadrzaj koji vas vise zanima. Ako zelite Ispovesti Ponedeljkom nazad, ostavite to u komentarima, kao i neke teme o kojima biste rado citali.

Share:

26 Comments

 1. 8 Jun, 2015 / 2:06 pm

  Fab Q&A Tamara! I love all your videos :)
  Hugs Adele xoxo

 2. Jana
  8 Jun, 2015 / 2:08 pm

  Ja zelim da vidim sto vise postova i videa o organizaciji..
  Vrati ispovestvi ponedeljkom…
  I snimi neki video na srpskom..Barem makeup tutorijal neki!

  • Anonymous
   10 Jun, 2015 / 11:36 pm

   Obavezno ispovesti ponedeljkom…i video na srpskom!!:*

 3. Milica
  8 Jun, 2015 / 2:17 pm

  I wanna Monday Confession back! ❤❤

  • maria
   9 Jun, 2015 / 5:55 pm

   I agreeee

 4. Milica
  8 Jun, 2015 / 2:46 pm

  Yes, wanna Monday Confession back! :) :*

 5. Alma
  8 Jun, 2015 / 2:57 pm

  Monday Confessions

 6. ABeauty
  8 Jun, 2015 / 3:05 pm

  Definitivno da se vrate Monday Confessions

 7. Marija
  8 Jun, 2015 / 3:26 pm

  Ispovesti ponedeljkom ce mi nedostajati.Lijepo bi bilo kad bi ih vratila. I Q&As video mi je omiljeni.

 8. Maja_mne
  8 Jun, 2015 / 5:03 pm

  Moj nivo znanja engleskog jezik je školski. Nažalost, nisam imala priliku da usavršim taj jezik iz finansijskih razloga. Jasno mi je da je tvoj prioritet publika iz inostranstva, pa zbog toga snimaš na engleskom. Značilo bi mi ako bi mogla da ubaciš prevod, ako ne, u redu onda. Pozdrav iz Crne Gore.

 9. Tina
  8 Jun, 2015 / 5:29 pm

  Jedan od razloga zbog kojih posjecujem tvoj blog je definitivno Monday Confession i to je ono sto tvoj blog razlikuje od drugih slicnog tipa!!! :)

 10. Anonymous
  8 Jun, 2015 / 6:00 pm

  Ludooooo jednaaaa,to sto ne pisemo komentare samo znaci da se slazemo sa tvojim mislima i da klimamo glavom.Doduse to ne mozes da vidis,ali klimamo veruj mi i nastavi da ih pises.Kakav bre feedback, ovo mi je treci put da ti pisem (inace jedini put da sam igde na internetu ostavila svoj komentar) valjda ti je sad jasno koliko si divna pozitivna i preslatka.

  • Marija
   9 Jun, 2015 / 10:40 am

   I ja nikdje drugo na internrtu ne ostavljam komentare ali na Tamarinom blogu redovno pisem.I ne komentarisem samo njene postove vec sam nekolika puta pisala o svojim problemima.Lakse mi uvijek bude kad procitam jednu od njenih ispovjesti ponedeljkom.

 11. Suncica
  8 Jun, 2015 / 7:12 pm

  I ja zelim Ispovesti Ponedeljkom nazad. Pocetak nedelje uvek je naporan i iscrpljujuci, ali cim se setim predstojeceg pisma kazem ,,Jee, ponedeljak!”:-) Ona me motivisu, uce i teraju da idem napred.

 12. Meggy
  8 Jun, 2015 / 7:17 pm

  Vrlo radim pratim ovaj blog a ispovesti ponedeljkom su mi definitivno omiljena.

  Bilo bi idealno da ne izostaju :)

  Veliki pozdrav i uspeh u daljem radu.

 13. Anonymous
  8 Jun, 2015 / 7:20 pm

  Obaveznoooo vrati ispovesti ponedeljkom! Vrlo su korisne za sve nas koji citamo… Mogla bi recimo da pises o tvojim stavovima o zivotu, o vezama, o prijateljtsvima, o sebi kako organizujes dan, saveti kako da se borimo sa ljubomorom drugih ljudi, kako da ucimo kad nemamo koncentraciju i kad nam je tesko…

 14. Marina
  8 Jun, 2015 / 9:31 pm

  Ispovesti su super i razlikuju te od drugih blogera! Uvek sam uzivala u citanju, tako da molim te nastavi :) ovo su moji predlozi: kako se boris sa hejterima, kako biti pozitivan u zivotu (posebno za citatelje u Srbiji, primetila sam da su sve negativniji), kako zaradjivati novac sa blogom, putovanje: pakovanje, povoljni letovi, hoteli! Tamara ti si SUPER :) :*

 15. an
  9 Jun, 2015 / 7:50 am

  ISPOVESTI VRATI TAMARA VOLIMO TE SVI <3

 16. MADAM
  9 Jun, 2015 / 7:59 am

  Tvoje ispovjesti ponedjeljkom su super, evo dajem i moj glas da ih vratiš.
  lijep pozdrav!

 17. Jeca
  9 Jun, 2015 / 8:59 am

  Obavezno vrati ispovjesti ponedjeljkom.. Pogotovo su mi zanimljivi motivacioni tekstovi, tekstovi koji ti daju snagu i volju kad ih procitas… Ispovjesti su nesto sto te izdvja od svih ostalih blogera! :)

 18. Goga
  9 Jun, 2015 / 10:13 am

  Vrati na Ispovesti ponedeljkom… :**
  Tema malo o ljubavii šta ti misliš o tome greškama itd :*

 19. 9 Jun, 2015 / 10:53 am

  I really want Monday Confessions back ! I am sure that this posts are harder to write then OOTD post but try to find a way, not stoping writing Monday Confessions.
  Try to write about things that are inspiring you ( a book, a movie, a song). Tell us how do you prepare yourself for a shooting, what kind of activities are you doing in your free time and so on :)
  Btw, I really enjoyed this video :)

 20. Tiana
  10 Jun, 2015 / 1:26 pm

  nazad monday confessions…najbolja rubrika def.

 21. Fashionbg
  10 Jun, 2015 / 4:06 pm

  Mogla bi da pises o jogi, od kad si pocela da je praktikujes, koliko puta nedeljno, tvoji utisci… :-)

 22. Ana
  10 Jun, 2015 / 6:53 pm

  Vracaj ispovesti!
  Evo nekih pitanja za sledeci Q&A:
  1.Tvoj prvi poljubac,kad,gde i sa kim?
  2.Da li bi zrtvovala karijeru zbog ljubavi?
  3.Da li bi bila sa deckom koji nema toliko novca da ti obezbedi takav zivot kojim trenutno zivis?

×

Never miss a post!

Sign up for the latest outfits and content direct to your inbox:

Your information is private.

Unsubscribe any time.