Daily Ramblings and Nothing Else

I didnt get a chance to take an outfit post today, but I am here with a video about nothing :) Well the video is a bit about my day with you guys, just talking to myself and being spontaneous. After my last vlog you asked for another one, and I am ticking off my “to do” list. Hope you like it. The winner of my giveaway is tricialadiana@yahoo.com . Congratulations!

 
Nisam stigla da se slikam danas, ali sam tu sa videom bez neke posebne teme :) Zapravo video je o svemu po malo, jednostavno ja pricam sa vama, spontano provodim dan i zavrsavam neke sitnice.  Nakon mog prethodnog slicnog videa, trazile ste jos jedan, tak oda i ovaj put ispunjavam zelju. Nadam se da vam se dopada. Dobitnica giveaway-a je  tricialadiana@yahoo.com . Cestitam!

Share:

60 Comments

  1. Jovana
    Dec 13, 2012 / 11:05 pm

    Effaclar Duo je odlican, odusevljena sam njime, spasio me je, nakon njega vise nemam problematicnu kozu,toplo ga preporucujem :)

    • Anonymous
      Dec 14, 2012 / 5:23 pm

      Gdje moze da se kupi effaclar duo?
      P.S. iz cg sam, pa ako znas, bila bih ti zahvalna :)

    • Dec 14, 2012 / 5:58 pm

      Ja nisam upucena, ali ako neka od citateljki iz CG zna, neka slobodno napise :)

    • Anonymous
      Dec 14, 2012 / 7:16 pm

      Kao sto Tamara rece ako neko zna neka napise, bila bih zahvalna :)
      Tamara, to znaci da se ne moze naci u apotekama? :-/

    • Anonymous
      Dec 15, 2012 / 8:31 am

      U Hrvatskoj ima u doslovnoj svakoj apoteci….pogledaj po nekim većim sigurno će biti :)

    • Anonymous
      Dec 15, 2012 / 8:02 pm

      Potrazicu, hvala ti puno :) :*

  2. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 12:43 am

    Great

  3. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 6:41 am

    Tamara divnaa sii.. I veoma harizmaticna, obozavam tee!

  4. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 7:05 am

    Svidja mi se video!!! Sta si to kupila u beloj kutiji i koja je to marka i da li ima u Srbiji???

    • Dec 14, 2012 / 6:00 pm

      Jel mislis na kremu? Effaklar duo? To je krema koje bi trebala ucini moj ten besprekornim (fingers crossed hehe ) :*

    • Anonymous
      Dec 16, 2012 / 5:56 pm

      Kaze se koja bi trebalo. Eto samo da znas posto si stvarno i vise nego pismena na engleskom u srpskom jeziku je ne pravilno reci trebala si, trebali ste, trebala sam …to je ne tacno. Trebalo je!!!!!

    • Dec 16, 2012 / 6:05 pm

      Hvala ti na ispravci, u potpunosti se slazem. Posto i sama imam nesto iskustva sa takmicenjima na regionalnom nivou iz srpskog jezika, zelim da naglasim da se i netacno kao i nepravilno pise zajedno.

    • Anonymous
      Dec 17, 2012 / 5:06 pm

      O Tamara,neka si joj rekla! :D Ovde vecito polupismeni vrse ispravke i uvek imaju neke zamerke!
      Pozdrav!
      M

  5. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 7:38 am

    mozes li molim te staviti prevod da citamo kao u nekom postu prije?

    • Dec 14, 2012 / 6:02 pm

      I like my leather jackets to be fitted, so not a big fan of this oversized look :(

  6. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 10:43 am

    Super je video, prelep dan za setnju i shoping:)Kako te ljudi gledaju dok ides ulicom i snimas? Nije ti neprijatno? Mada deluje mi da niko i ne obraca paznju. Pozdav veliki

    • Anonymous
      Dec 14, 2012 / 1:05 pm

      u stranim zemljama nitko bas ne obraca pažnju i možete izaći u pidzami nikog nije briga.tamara,pozdrav iz Beča:-)

    • Dec 14, 2012 / 6:08 pm

      Nije mi neprijatno, zato sto zelim da snimim i cesto kada pravim ovu vrstu videa osecam se kao da pricam sa vama. Najzgodnije mi je raditi to kada sam sama, jer u suprotnom mojim prijateljima bude dosadno hehehe :) Jedino sto ne volim jeste to sto ne mogu da snimam u jako puno zatvorenih prostora, npr shopping centru nesmem mnogo da snimam, po radnjama itd… Volela bih da je drugacije :) :*

  7. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 10:45 am

    Tamarice, mozes li mi molim te reci je li to dzemper iz nove H&M kolekcije?

    • Dec 14, 2012 / 6:08 pm

      Nije :( Prosle godine sam ga kupila :/

  8. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 10:47 am

    TI SI NEVEROVATNA,URADILA SI VIDEO SAVETI ZA UCENJE JOS PRE DVA MESECA TAKO MI JE KRIVO STO RANIJE NISAM VIDELA,DIVNA SI,JA NEMAM RECI KOJIM BIH TE OPISALAAA! <3 :*

  9. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 10:50 am

    Imam jedno pitanje za tebe kao farmaceuta i nekog ko je veoma njegovan, nadam se da ces mi odgovoriti.
    Da li se mogu koristiti dnevna i nocna krema koje nisu iz iste linije proizvoda?
    Dakle imam mjesovitu kozu koja nije mnogo problematicna, ali se uvijek trudim da sprijecim nezeljene probleme.
    Koristim uvece Pantenol krem gel (za njegu jer mi je koza na obrazima dehidrirana a laganiji je od Pantenol kreme) u koji sam nakapala par kapi etericnog ulja cajevca (za dezinfekciju).
    Da li je to ok i da li etericno ulje moze da utice mnogo na hemijski sastav kreme, kao i da li je ok da ovo koristim za vece a za dan uzmem neku laganu dnevnu kremu koja hidrira a ne masti i koju bi mi preporucila?
    Hvala unaprijed, znam da sam zakomlikovala

    • Dec 14, 2012 / 6:19 pm

      Naravno da mozes koristiti kremu za dan i noc iz razlicitih linija/marki. Jedino sto mi stvarno nije jasno je zasto u pantenol dodajes etericno ulje, jer mislim da za to nemas potrebu (po noci) Koliko sam shvatila taj cajevac je zapravo tea tree i ja bih ga samo koristila na problematicne zone s vremena na vreme kada ti bubuljica iskoci. Sto se dnevne kreme tice, nesto lagano, ja volim Garnier med i mleko lagana je i hidrantna :)

    • Anonymous
      Dec 14, 2012 / 7:15 pm

      Hvala ti punooo. Dodajem cajevac (tea tree) u kremu da bih sperica nastanak bubuljica i dezinfikovala lice.
      Mislis li da je Pantenol krem gel dobar izbor po noci za mesovitu kozu kojoj s vremena na vreme iskoci poneka bubuljica?

  10. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 10:51 am

    Nemoj da se ljutis ali ja imam osecaj da si ti jako usamljena, da ti je blog jedini zivot i da je sve ostalo sto prikazujes u stvari varka, tj. pokusaj da nam prikazes zivot kakav ne zivis.
    Na tvom blogu se uvek spominju kafe, ruckovi, vecere sa prijateljima a tih prijatelja nikada nema, uvek si sama

    • Anonymous
      Dec 14, 2012 / 11:09 am

      Da i momka je onog verovatno iznajmila da se slika sa njom, i sa onim drugaricama sto je stavljala slike, verovatno je pitala ljude na ulici da se slikaju. A mozda je stalno sama, pa joj foto apart sam pravi slike, jaoooo ljudi kada cete prestati da od silne zavisti trazite nesto nepostojece, negativno samo da bi se vi osecali bolje?

    • Anonymous
      Dec 14, 2012 / 12:47 pm

      stvarno nikad ne komentarisem ali kada sam vidjela ovu GLUPOST nisam mogla da vjerujem da je to stvarno neko napiso. :/
      kao sto je anonymous iznad reko mozes lagano naci nekoliko postova na kojima se vidi njen decko i njeno drustvo. a isto tako i na instagramu imaju slike sa deckom i sa drustvom! ti da pratis tamaru kako treba, znala bi to…

    • Anonymous
      Dec 14, 2012 / 12:59 pm

      ahahahahahahahaha pa ovo je njen blog, a ne blog njenih prijatelja i obitelji! još najbolje da snima i slikaje svaku kavu s prijateljicama ili da u svakom postu bude njen momak ili neko iz obitelji, kako bi tebi dokazala da nije usamljena. lol

    • Anonymous
      Dec 14, 2012 / 2:47 pm

      pa i meni je neonocno da se ti prijatelji nikada ne pojavljuju na slikama,
      razumijem da nema svako zelju da se eksponira javno , ali nikada nikoga…

    • Anonymous
      Dec 14, 2012 / 4:17 pm

      Ako pratiš modne blogove, možeš vidjeti da niko ne postavlja slike svojih prijatelja. Zašto bi postavljala slike? Da bi ti vidjela da ima prijatelje, očito je ko ovdje nema prijatelja ovakve osobe kao Anonimus koji je postavio pitanje, pa čim odu sa drugaricamaa na kafu moraju se slikati da imaju dokaz da su negdje bili i da imaju priajtelje. JADNO.

  11. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 11:10 am

    Love it! Snimaj stalno nesto!! :)

    Tijana

  12. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 11:31 am

    koga od tzv. youtube-era pratis? divnaaa :**

    • Dec 14, 2012 / 6:24 pm

      Pratim jaaaako puno, zaista obozavam Dulce Candy, Vivianna Does Make Up, Fleur, Miss Glamorazzi, Tanya Burr, Zoella (mozda omiljena), Essie button, jao valjda nisam nekog zaboravila, ali ove devojke obozavam… Vecinu devojaka iz UK sam imala sansu i da upoznam na eventima, a ove su stvarno divne i uzivo (Zoe, Anna, Tanya…) Pratila sam jos neke, ali kada sam ih upoznala onda sam nekako prestala da ih pratim, ne znam ni ja sto :)

    • Dec 14, 2012 / 6:24 pm

      Zab da spomenem da je Fleur divnaaaaaa :)

    • Anonymous
      Dec 14, 2012 / 7:32 pm

      Jel moze neko da mi objasni sta konkretno rade youtube-ri, jel svi oni imaju i blog ili samo snimaju videe? :-)

  13. Dec 14, 2012 / 12:53 pm

    Mnogo mi se sviđa video, tj. i sama ideja :)
    Možeš li nam u nekom od narednih videa reći neke od svojih beaty ‘tajni’ i pokazati kako kako njeguješ kožu i sl. ?

    http://fashion-mess1.blogspot.com/ :*

    • Dec 14, 2012 / 6:25 pm

      Objavila sam video o proivodima, da li mislis na sam proces? :*** Hvala

  14. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 1:27 pm

    Ne znam jesu li ludji hejteri,drveni advokati ili ja sto ovo pisem? :-D

  15. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 1:28 pm

    TAMARICE OCE LI BITI VIDEO O TVOM REZIMU ISHRANE I TRENINZIMA? love you

  16. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 1:38 pm

    Za koji je tip koze Effaclar duo??

    • Dec 14, 2012 / 4:19 pm

      Duo je generalno za prevenciju bubuljica i bilo kakvih nesavrsenosti. Meni je odlican, imam mesovitu kozu, prezadovoljna sam njime, za ova 4 dana sto sam ga koristila. Videcemo dugotrajne rezultate :)

    • Anonymous
      Dec 15, 2012 / 11:23 am

      I ja imam mjesovitu kozu, a kako je takva koza sklona aknama i bilo kakvom vidu necistoca, mozda je ova krema odlicna za mene. Ako neko zna gdje je u Crnoj Gori uopste ima, neka kaze. A tebi Tamara hvala na odgovoru.

  17. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 5:45 pm

    Tamara, da li znas sta je prostaglandin E2?

    • Dec 14, 2012 / 6:30 pm

      Naravno da znam….Prostagladnine sam savladala u drugoj godini,tema inflammatory processes :)

    • Anonymous
      Dec 14, 2012 / 8:34 pm

      Pitam te jer imam problem sa crvenilom na licu,a koliko sam cula taj sastojak inhibira vazodilatatore i smanjuje crvenilo, htela sam i tvoje misljenje:)

    • Dec 15, 2012 / 8:06 am

      Ne preporucujem ti da koristis za to. Ovde se bilo kakvi preparati nebitno da li u kreme ili tablete sa prostaglndinom E2 ne preporucuju zenama….Ukoliko je crvenilo jako izrazajno, preporucujem da odes kod dermatologa, da vidis da li je u pitanju nesto drugo.

  18. Dec 14, 2012 / 5:48 pm

    simpa mi je video baš,a čizme su prekrasne :)

  19. Dec 14, 2012 / 6:18 pm

    Super, sviđa mi se što si se potrudila da nam prikažeš nešto iz svoje svakodnevice:))Baš si slatka!

  20. Anonymous
    Dec 14, 2012 / 11:03 pm

    Vi se divite devojci koja u utorak u 10h doruckuje i ostatak dana provede u sopingu. Tamara ako si tako uspesna(kazes da si zaposlena) kako to da utorkom nisi na poslu?

    • Dec 15, 2012 / 8:09 am

      Nikad nisam za sebe rekla da sam uspesna, jer smatram da taj koji to za sebe kaze sigurno to nije. Zaposlenost ne smatram uspehom, nego izvrsavanje posla adekvatno, velika je razlika. Ne vidim zasto bih zaista ovde trebala da se vrsi polemika oko mojih radnih sati, ali ako te bas zanima, utorkom ne radim, nikada, zato sto radim subotom :)

    • Anonymous
      Dec 23, 2012 / 12:13 pm

      Super si Tamarice, negovana , kulturna , vaspitana … samo jedna zamerka, nadam se da mi neces zameriti, dobronamerno je. BIH se upotrebljava samo u prvom licu jednine. Mozda je to greska u kucanju, ako jeste , oprosteno ti je :-) Hvala ti na odvojenom vremenu i odgovorima :-*

  21. Anonymous
    Dec 15, 2012 / 11:21 am

    Shvatite ljudi da je ovo modni blog i zadiranje u neciji privatan zivot, nije ni lijepo ni vaspitano. Drzite se kombinacija, a njena je stvar kako i koliko radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.